Parkettilattiat

par.jpg

Kattavat palvelumme: parketin asennus, parketin hionta, parketin lakkaus, parketin sävytys, parketin korjaus, laminaattien asennus, lautaparkettien asennus, sauvaparketti, mosaiikkiparketti, ohutsauvaparketti.

Hoito-ohjeemme ovat tässä. Sopiva pesuaine löytyy jokaisen kaupan hyllyltä, sillä se on veteen sekoitettava öljy- saippualiuos. Moppauksen tai nihkeällä pyyhkimisen jälkeen lattian on jäätävä kuivaksi. Tarpeen vaatiessa kuivataan lattia puhtaalla liinalla. Noudata pakkauksen annostusohjetta.

Suojaa juuri asennettu parkettipinta muuton ajaksi hengittävällä ja riittävän vahvalla materiaalilla, esimerkiksi suojamatolla. Suojamateriaalia ei saa teipata parketin pintaan. Vaikka parkettilattian pinta onkin lakattu kestävällä lakalla, huonekalujen jalkojen alle olisi syytä liimata huopapalaset. Parketti ei siedä hiekkaa tai piikkikorkoisia kenkiä.

Vinyylilattiat

vin.jpg

Vinyylilattia on nykyään erittäin suosittu kestävyytensä, ulkonäkönsä ja miellyttävän tuntuman ansiosta. Taittoponttien ansiosta ne ovat myös helppoja asentaa ja ne voidaan laittaa esimerkiksi remonttia tehdessä suoraan vanhan lattiapäällysteen päälle. Täysin kosteussuojatut vinyylilankut sopivat erinomaisesti esimerkiksi lapsi- ja koiraperheisiin. Vinyylikorkit ovat joustavia, eivät kopise ja tuntuvat lämpimiltä jalan alla.

Mattotyöt

matto.jpg

Asennamme ammattitaidolla sekä yksityisiin että julkisiin kohteisiin esim. huonetilan matot, muovi- ja vinyylilaatat, linoleumit, kokolattiamatot ja -laatat, kumimatot- ja laatat.

Korkkilattiat

korkki.jpg

Lämpimyyden lisäksi korkin yksi luonnollisista ominaisuuksista on sen toimiminen äänieristeenä. Korkkilattiat ovat äärimmäisen hiljaisia ja vähentävät äänen kulkeutumista huoneesta toiseen.